Ha Willeke,

Ik en mijn moeder willen je nogmaals bedanken voor het fijne verblijf. We werden warm welkom geheten in Villa Lucia. Een prachtige karakteristieke woning met 3 gastenkamers. Wij kregen de tuinkamer met een fijn balkon en de gehele dag zon. De kamers zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Een van de plus-punten zijn de lichtdichte gordijnen. Een keurige badkamer met een fijne douche en zachte handdoeken, is altijd een extra genot tijdens een korte vakantie. Ook het bed is van goede kwaliteit.

Onze fietsen mochten ook binnen slapen in de ruime garage in de tuin. De garage is keurig afgesloten.

In de ruime hal bij de kamers op de eerste verdieping zijn de nodige versnaperingen te krijgen. Alles keurig cool in de koelkast of overzichtelijk geplaatst op een dressoirtje. Alles is even schoon en opgeruimd.

Maar het aller fijnste was toch het persoonlijke ontbijt verzorgt door Willeke. Wat een heerlijke dingen hebben wij gekregen. Heerlijke Yoghurt met roodfruit en muesli, diverse broodjes, verschillende soorten kaas en vleeswaren, nog meer vers fruit en rauwkost, verse jus Orange en een heerlijk eitje op diverse wijze verwerkt. Willeke had speciaal voor ons kleine bananen pannenkoekjes gebakken omdat we hadden aangegeven niet veel brood te eten. Deze persoonlijke benadering is echt fantastisch. Kortom een heerlijke relaxte plek om even bij te komen!

Liefs,

Riet en Gerrianne