Villa lucia

Onze kamers

In onze gezellige villa hebben wij de volgende kamers voor u beschikbaar:

De tuinkamer

Op het zuiden gelegen 2 persoonskamer.  De vogeltjes op de muur en het uitzicht op de tuin maken je al vrolijk bij binnenkomst.  Deze kamer heeft de volgende voorzieningen:

Privé badkamer met douche en toilet – sanitair te bereiken vanuit uw slaapkamer (ensuite) – privé balkon – 2 persoons boxspring – haarföhn – TV – Wifi – shampoo – douchegel – handdoekensets – coffee corner op de centrale overloop.

De burgemeesterkamer

Aan de voorzijde gelegen 2 persoonskamer met de allure van een echte burgemeesterskamer.  Bent u een liefhebber van een lekker bad nemen? Dan is deze kamer de juiste keuze voor u!   De kamer heeft de volgende voorzieningen:

Zeer ruime privé badkamer met douche, toilet en ligbad – sanitair te bereiken via overloop pal naast uw slaapkamer – badjassen- privé balkon – 2 persoons boxspring – haarföhn – TV – Wifi – shampoo – douchegel – handdoekensets – coffee corner op de centrale overloop.

 

 

Kamer Lucia

Deze kamer voelt aan als een mini appartement. U slaapt onder de balken op de bovenste etage van de Villa. Met een weids uitzicht over de daken van Ruchpen kunt u lekker relaxen en genieten van uw rust. De kamer is voorzien van een privé douche en toilet te bereiken ensuite vanuit uw kamer.  Een 2 persoons boxspring – haarföhn – TV – Wifi – shampoo – douchegel – handdoekensets – coffee corner op de centrale overloop.

Faciliteiten

Alle kamer zijn inclusief…

Gratis WiFi

Inloggegevens worden u bij aankomst bekent gemaakt.

Gratis parkeren

U parkeert uw auto gratis op eigen terrein. 

Privé badkamers

Ieder kamer beschikt over een privé badkamer met shampoo, doucheschuim en handdoeken 

Afgesloten fietsenstalling

In de garage kunt u uw fietsen veilig stallen.  Opladen van elektrische fietsen is mogelijk  

Flatscreen TV

Op alle kamers en in de gezamenlijke salon is een TV aanwezig 

Balkon en tuin

De tuinkamer en burgemeesterkamer beschikken over een privé balkon. Alle gasten mogen gebruik maken van de tuin en het terras.

Contact

Heeft u een vraag?